Kirjoita viestisi

Nimesi:
Asuinpaikkasi:
Sähköpostisi:
Viestisi:
Spämmiesto, kirjoita kenttään
numeroina kaksikymmentäneljä:

Anonyymi     19.04.2010 19:45    
kannattaako isoja teitä vältellä esim baltiassa, ja muualla euroopassa. kuinka helvettiä on polkeminen ruuhkaisilla teillä.
Kalle     16.04.2010 08:27    Espoo
Juu ihan normipyörä kuten tuolla lukeekin. Cittari kamaa.
Anonyymi     15.04.2010 21:33    
onko pyöräsi siis vain norm. miesten pyörä
Leila     13.04.2010 07:21    Kittilä,Kaukonen
Moi

olen viime kesän n.5kk rullaluistellut ja nyt olen hankkinut tälle vuodelle nuo skiket,tosi kova juttu tuo sinun Suomen halki luistelu,itse olen hurahtanut tähän hommaan kanssa täysin,sitä vaan nauttii oikein koko ropalla. Hyvää kesää ja kilometrejä,millainen reissu tälle kesää ?
Janne     05.04.2010 11:37    Joensuu
Hei Kalle,

Harkitsin jo viime vuonna Skikejen hankkimista, mutta ehkäpä tänä vuonna saisi sen aikaiseksi, että hankkis ne. Ostoaikeita lisää erityisesti nämä sinun matkakertomuksesi. Isekkin tahtoisin lähteä tekemään vastaavanlaisia matkoja, muttei tahdo löytyä sen vertaa vapaa-aikaa, että pääsisi lähtemään pidemmälle reissulle :/

Rullaluistellen on tullut vain tehtyä n. 80km lenkkejä Joensuun ympärillä (kotoa jonnekkin ja takaisin kotiin samana päivänä).

Ärsyttää, kun haluaisi mennä jo rullaluistelemaan, mutta teillä on hiekkaa ja muuta rapaa. Skikeillä pääsisi rullailemaan jo lumien sulettua! :)
Sisko Alahuhtala     04.04.2010 15:26    Merijärvi
Hei!Kiitos matkakertomuksestasi.Suunnittelen itse skikein hankkimista ja oli mukava lukea kokemuksistasi.Ps. Oulainen on ihan kiva kaupunki, sinulle sattui vain huono ajankohta sinne saapumiseen.
Manageri     30.03.2010 15:04    Monaco
Myö tehhään 10 000 euron sponssorisopimus kanssannne!
Lindy     26.12.2009 15:47    Joensuu
Hei Kalle,

Kiitos jälleen mielenkiintoisesta matkakertomuksesta.
Janne     14.12.2009 18:19    Helsinki
Terve. Hyviä tarinoita ja miehellä asenne kohdallaan. Tsemppiä!
janne
Kkk     25.10.2009 23:45    Hki
Tuossa Skike 2009 jutussa mainitsit että renkaissa oli kotiin tullessa vain pari baria. Jos näin, olet kyllä käytännössä edennut vanteilla. Ei ihme että tuntui edelliskesää raskaammalta. 8 baria on hyvä.

PS Olethan ottanut yhteyttä YLEn timo Seppäseen jokat tuossa edelle tavoitteli.
Kalle     20.10.2009 17:06    Espoo
Heh, näitä negatiivisia valittajia täällä toisinaan kirjoittelee.
Eikö olisi aika avata silmät, ja keskittyä niihin positiivisiin asioihin?

Kyllä, itsekin olen samaa mieltä Venäjästä. Näkemistä riittää kyllä, ja suosittelen lämpimästi.
Se on vaan se kirjoittamisen taito, miksi kirjoittaa jotain tylsää ja kehua vaan? Niitä kertomuksia on internet pullollaan.

Ja missäs sitten Edin kotisivut ja matkailukokemukset ovat?
Hyvähän se täällä on kasvottomana päätään aukoa.
Kuten olen pari kertaa maininnut, niin täällä on vain juttuja erikoisemmista reissuista.
Edi vielä     20.10.2009 16:23    
"on vaan näitä paskoja kyriilisiä aakkosia joista en ymmärrä
höykäsen pöläystäkään"

Ne oppii noin kolmessa tunnissa. Kolmessa viikossa oppii normaaliälyinen jo sen verran venäjää, että osaa kysyä tietä kauppaan ja käydä pienen keskustelun.

nimim. Kokemusta on.

On uskomattoman typerää ja matalaotsaista mennä johonkin maahan valittamaan, että se on niiden maa ja ne puhuu niiden kieltä. Pysy kotona, niin saat puhua suomea ja englantia. ;)

Ps. Jos joku lukee tätä ja miettii Venäjälle lähtemistä: Olen ollut ja suosittelen lämpimästi. Tutustukaa paikallisiin. Venäläinen vieraanvaraisuus on UPEAA! Olkaa avoimia ja ottakaa huomioon, että venäläinen ihminen on varautuneempi, kuin vaikkapa suomalainen, koska kansaa on sielläpäin poljettu vuosisatoja. He ovat oppineet varovaisiksi. Iloisella ja vastaanottavaisella asenteella kuitenkin sieltä saa mainioita ystäviä. Venäjän sivistys ja taide  ja venäläiset ihmiset ovat ne kaikista eniten kokemisen arvoiset asiat siellä.

Eikä ole niin vaikeaa opetella maan kieltä...Hitto soikoon!
Edi     20.10.2009 16:15    Rovaniemi
Satuin sivuillesi sen vuoksi, että keräsin informaatiota tuosta nimenomaisesta afrikka-avustus-järjestöstä. Enpä mene sinne. Paljon olen kuullut siitä pahaa ja tämä kuvaus oli ensimmäinen, jossa kerrottiin asiasta kunnolla ja rehellisen oloisesti opiskelijan näkökulmasta.

Yleisesti vähän ihmettelen sitä, että et oikein tunnu saavan mistään mitään irti. Tuntuu vähän haaskuulta, että joku innokkaasti näkee maailmaa ja hassaa ilmakehään lentokerosiinit ja sitten suhtautuu kaikkeen melko negatiivisen oloisesti. Avaa silmäsi, pysähdy haistelemaan kukkia ja vaikka Vantaa näyttää kivalta ja on antoisa kokemus. En nyt tarkoita dissata. Lähinnä haluaisin ravistella sinua positiivisemmalle tuulelle, koska tuntuu haaskaukselta matkustella jonkin tietyn asian perässä ja sitten pettyä, kun sitä ei olekaan. Puhu paikallisille, avarra maailmaasi.

Hienot ja hyödylliset sivut. Kiitos siitä :)

Hauskoja matkoja sinulle jatkossa, reissumies :)
Markku     15.10.2009 18:01    Vantaa
tosi hienoja juttuja, kannustaa itseäkin kokeilemaan pitempiä hiihtoretkiä
Kalle     12.08.2009 16:36    
Onpas se jäänyt vähän suppeaksi se osio..Tarkastin nyt. No siis telttaa ei ole ollut mukana, ja en ole viitsinyt sinne omia varusteita listata kun niitä ei muut kuitenkaan käyttäisi.
Jätesäkissä olen aika paljon nukkunut fillaroidessa.
Sivut:
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >